Referenties

 1. Bonky is een echte vakman. Welke klachten je ook hebt, Bonky weet met zijn verschillende technieken altijd een oplossing te creëren. Samen met zijn echte Amsterdamse humor voor mij de ideale masseur.

 2. Via via bij Bonkie terecht gekomen, en terecht. Aparte man, direct en eerlijk.
  Ik kom nu regelmatig bij Bonkie. Top masseur, nee geen praatje, echt zo. De eerste keer heeft hij mij van een RSI elleboog afgeholpen. Advies collega’s, gewoon een spuit erin laten zetten, maar ik dacht nee, dat is niet normaal. Bonkie: > daar los je even het probleem mee op maar niet de oorzaak. Nu al heel lang klachten vrij. Ik ga nu regelmatig voor een ontspannen massage naar Bonkie. Gewoon onderhoud van je lichaam, heerlijk.
  Ik vind het geen luxe maar onderhoud van je lijf. Zeker in Corona tijd. Toch wel stressie. Dus ik zeg doen……..

 3. Bonky heeft een passie voor zijn vak en een erg goed inzicht in de achterliggende oorzaak van een klacht. Hij heeft een effectieve aanpak waarbij hij op maat verschillende vaardigheden toepast met snel en blijvend resultaat. Bonky is een echte Amsterdammer, direct met humor en het hart op de juiste plaats. Ik kan hem aan iedereen van harte aanbevelen.

 4. Fijne en kundige masseur die snel bij de kern van de blessure komt. Bonky helpt periodiek bij verlichting – en van klachten als gevolg van ‘kantoor-werk’/zittend beroep. Covid-maatregelen worden daarnaast streng in acht genomen.

 5. Bonky is echt een topper. Hij kijkt waar de oorzaak vandaag komt en heeft gelijk effect met zijn behandel methodes. Hij is een ras echte Amsterdammer, lekker recht door zee. Naast een top masseur is hij ook een hele leuke vent.

 6. In 2016 had ik behoorlijke rsi klachten, opgelopen na jarenlang laptop gebruik ( en een verkeerde houding.) Via de fysio en de manueel therapeut kwam ik niet van mijn klachten af. Daarna had ik ook nog een dry needle behandeling gedaan, maar ook dat mocht niet baten. Via via kwam ik met Bonky in aanraking. Na twee maanden was ik van mijn klachten af. Ik ben nu nog steeds onder behandeling, puur uit preventief oogpunt. Daarnaast geeft het me een fijn half uurtje onspanning na de werkweek.

 7. Nog nooit zo een bevlogen masseur meegemaakt. Bonky doet alles vol overgave en met passie. Een massage krijgen van Bonky is echt een verrijking.

 8. Bonky heeft mij en mijn gezin geholpen met allerlei klachten van spieren en gewrichten. Wij komen al vele jaren bij hem en iedereen is enthusiast want zijn behandeling doet geen zeer, wordt met veel kennis van zaken uitgevoerd in een prima ruimte en Bonky is een gezellige man. Het MET-master apparaat, wat hij af en toe inzet, is zeer effectief en Bonky weet er alles van.

 9. Bonky is een heel goede masseur, heel deskundig, en met heel goede resultaten. Dankzij hem kan ik nog altijd regelmatig voetballen.

 10. Bonky is een zeer vriendelije masseur. Bonky verdiept zich in jouw klacht en gaat dan handelen. Ben je bang voor Covid besmetting, dan kun je met een gerust hart naar Bonky. Veiligheid staat voor hem op nummer 1.

 11. Heel goede masseur! Hij heeft mij meerdere malen van acute sportblessures afgeholpen door combinaties van technieken. Zeer aan te raden bij verstuikingen en overbelasting van de spieren.

 12. Hele goeie masseur met veel gevoel voor humor.
  Zijn Corona maatregelen zijn bloedserieus.

 13. Bonky masseert niet alleen (sport, ontspanning, deep tissue, hot stone) maar hij heeft mij erg geholpen door de massage bij een sportblessure te combineren met MET Master therapie waardoor ik van mijn blessure sneller dan verwacht herstelde. Dit was uniek!!

 14. Hele prettige masseur. Ik kwam voor een pijnlijke bovenarm. Het bleek uit mijn nek te komen. Na 2 behandelingen was ik er vanaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.